Soseska Medlog

Projekt

VILA BLOK
Prostrano udobje v naselju Medlog

Vila blok je objekt z 12. stanovanji v štirih etažah. Izbirate lahko med 3 tipi stanovanj (A, B, C), prilagojenih vašemu načinu bivanja in želeni površini: 119,45 m² / 85 m² / 135,49 m². Funkcionalna razporeditev prostor omogoča udobno bivanje in občutek prostornosti. Objekt ima odlično lego, ki omogoča izjemno osončenost in razgled na zeleno pokrajino. Stanovanja odlikujejo številne dodane vrednosti: loža z razgledom, ločena shramba, dvigalo, kolesarnica, pokrito parkiršče …

2

Vila bloka

24

Stanovanj

48

Parkirnih mest

12870

m2

Trenutno sta na voljo dva Vila bloka od skupno šestih objektov na zelenem območju Medlog, ki predstavlja 12.870 m2.

Bloka imata pravokotni tloris. Zgrajena sta iz kakovostnih materialov in gradbenih elementov, s sodobnimi arhitekutnimi poudarki. Zunanjo podobo dopolnjujejo izbrani arhitekturni poudarki s sodobno kombinacijo barv (zemeljske barve z antracit odtenki). Objekta imata odlično lego, ki omogoča izjemno osončenost in razgled na zeleno pokrajino. Posamezen objekt sestoji iz pritličja in 12 stanovanj, v štirih etažah. V vsaki etaži se nahajajo tri stanovanja različnih površin: 119,45m² / 85m² / 135,49m². Vsako stanovanje ima ložo na zahodni strani objekta in ločeno shrambo. Na nivoju pritličja je garaža s 17 parkirnimi mesti. Vsakemu stanovanju pripada vsaj 1 parkirno mesto v garaži.

2

Vila bloka

24

Stanovanj

48

Parkirnih mest

12970

m2

Kaj ponujamo?

Kakovostna gradnja, vrhunski materiali

Izvedba bloka sledi trajnostnim načelom ter sodobnim pristopom in načinov gradnje, skladnim z visokimi standardi.

Brezskrbno parkiranje

Na voljo je 24 parkirišč (17 garažnih in 7 zunanjih) namenjenih stanovalcem in tudi obiskovalcem. Vsakemu stanovanju pripada vsaj 1 parkirno mesto v garaži.

Možnosti prilagoditve

Vila blok omogoča tudi ureditev stanovanja za funkcionalno ovirano osebo. Na voljo je dvigalo in parkirišče za invalide.

Družini prijazno

Vila blok je idealen za družine z otroki, ki se lahko zabavajo v urejenim otroškem kotičku. V bližini je tudi osnovna šola.

Izjemna lokacija

Vila blok je umeščen v prijetno zeleno pokrajino s travniki, grmovnicami in drevesi. V bližini je reka Savinja s številnimi sprehajalnimi potmi.

Čudovit zelen razgled

Iz stanovanj Vila Bloka se razprostira razgled na zeleno pokrajino in bližnje hribe, ob katerih je mogoče uživati z lože, ki je sestavni del vsakega stanovanja.

Želite več informacij?